Pre-order actie

Voorwaarden Tijdelijke Pre-order Actie


1. De Tijdelijke Pre-order Actie loopt van 21 september 2023 tot en met 1 oktober 2023 (hierna "Actieperiode").

2. Deelname aan deze actie staat open voor nieuwe klanten die een bestelling plaatsen tijdens de Actieperiode.

3. Bestaande klanten komen niet in aanmerking voor deelname aan deze actie.

4. Elke nieuwe klant die een bestelling plaatst, ontvangt één (1) deelname aan de actie.

5. Bij iedere 10 nieuwe klant bestellingen die tijdens de Actieperiode worden geplaatst, zal er één (1) winnaar willekeurig worden geselecteerd. Dit gebeurt door middel van een trekking.

6. De trekking van de winnaar(s) zal plaatsvinden binnen 5 dagen na het einde van de Actieperiode. De winnaar(s) zullen per e-mail of telefonisch op de hoogte worden gesteld.

7. De prijs die wordt toegekend aan de winnaar(s) is een korting / geld terug op de winnende bestelling, ter waarde van het item met het hoogste bedrag in deze bestelling.

8. De verwachte levertijd voor alle bestellingen die tijdens de Actieperiode worden geplaatst, bedraagt 10-15 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze levertijd indicatief is en afhankelijk kan zijn van externe factoren.

9. De algemene voorwaarden van The HAB zijn van toepassing op deze actie. Door deel te nemen aan de actie, gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden.

10. The HAB behoudt zich het recht om de actie op elk moment en om welke reden dan ook te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

11. Medewerkers van The HAB en hun directe familieleden zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

12. Alle beslissingen met betrekking tot de actie, inclusief de selectie van winnaars, zijn definitief en bindend.

13. The HAB behoudt zich het recht voor om de naam van de winnaar(s) bekend te maken in marketingmateriaal of op de website van het bedrijf, tenzij de winnaar(s) anders aangeven.

Door deel te nemen aan de Tijdelijke Pre-order Actie van The HAB, stemt u in met deze voorwaarden.