How To Use: Beard & Face Oil

How To Use: Beard & Face Oil

Beard & Face Oil is een speciaal samengestelde formule met een verbazingwekkende mix van 11 biologisch gecertificeerde oliën en extracten. Deze unieke mix biedt de huid de voedingsstoffen en vitaminen die het nodig heeft voor een gezonde en stralende uitstraling. De olie zorgt voor intense hydratatie en voeding, waardoor de huid zacht en energiek aanvoelt. Door het dagelijks gebruik van Beard & Face Oil zal je baard en gezicht optimaal verzorgd worden, terwijl het een verfrissend gevoel achterlaat. Volg de onderstaande stappen om het product effectief te gebruiken:

Stap 1: Reinig je gezicht

Begin met het reinigen van je gezicht met de Foaming Face Cleaner om vuil, olie en onzuiverheden te verwijderen. Spoel je gezicht af met warm water en dep het droog met een schone handdoek.

Stap 2: Bereid de olie voor

Schud de fles Beard & Face Oil goed om de oliën te mengen.
Draai de dop voorzichtig open en doseer met de pipet een kleine hoeveelheid olie in de palm van je hand.

Stap 3: Verwarm de olie

Wrijf je handpalmen tegen elkaar om de olie gelijkmatig te verdelen en op te warmen. Dit helpt om de olie beter te laten absorberen en aan te brengen op je huid.

Stap 4: Aanbrengen op je baard

Begin met het aanbrengen van de olie op je baard. Masseer de olie in je baardhaar, beginnend vanaf de wortels tot aan de punten. Zorg ervoor dat de olie gelijkmatig wordt verdeeld.

Stap 5: Aanbrengen op je gezicht

Breng vervolgens de overgebleven olie aan op de huid van je gezicht. Masseer de olie zachtjes in met opwaartse bewegingen, beginnend vanuit het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Focus vooral op gebieden die extra droog of gevoelig zijn.

Stap 6: Vermijd de ogen

Wees voorzichtig om direct contact met de ogen te vermijden. Als de olie per ongeluk in je ogen komt, spoel ze dan onmiddellijk grondig met water.

Stap 7: Laat de olie absorberen

Laat de olie volledig absorberen voordat je andere producten aanbrengt.

Stap 8: Herhaal

Je kunt deze routine dagelijks herhalen, bij voorkeur 's ochtends voor optimale resultaten.

Door deze stappen te volgen, zul je merken dat je baard en gezicht worden voorzien van intense voeding, waardoor ze zacht, gehydrateerd en stralend blijven.

Terug naar blog

Shop nu de beste verzoring voor je gezicht!