How to use: Anti-Age Daycream

How to use: Anti-Age Daycream

Het geheim van een jeugdige huid begint bij de juiste huidverzorging. Onze Anti-Age Daycream is een zijdezachte traktatie voor je huid, verrijkt met innovatieve maritieme actieve ingrediënten die een gladde, egale teint en een zijdezachte aanraking bevorderen. Deze op maat gemaakte anti-verouderingsoplossing is doordrenkt met hyaluronzuur, dat het vochtniveau van je huid verhoogt en een jeugdiger uiterlijk bevordert. Fijne lijntjes lijken minder zichtbaar, de huid voelt steviger en stralender aan.

 

Stap 1: Start met een schone huid

Voor optimaal resultaat, begin je met het reinigen van je gezicht met onze Foaming Face Cleaner. Spoel je gezicht af met lauw water en dep het voorzichtig droog met een schone handdoek.

 

Stap 2: Breng de Anti-Age Daycream aan

Breng een kleine hoeveelheid van onze Luxe Anti-Age Daycream aan op je vingertoppen. 

 

Stap 3: Verspreid de crème gelijkmatig

Verspreid de crème gelijkmatig over je gezicht en hals. Vergeet niet om alle gebieden, inclusief de kraaienpootjes (Nee, wij zien ze ook niet), het voorhoofd en de kin, mee te nemen. Masseer de crème zachtjes in met opwaartse bewegingen.

 

Stap 4: Laat het inwerken

Gun de crème enkele minuten om je huid volledig te hydrateren en te beschermen voordat je andere producten aanbrengt gebruikt.

 

Stap 5: Zonnebrandcrème niet vergeten

Breng een laagje zonnebrandcrème aan om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

 

Stap 6: Dagelijkse herhaling

De Anti-Age Daycream is ontworpen voor dagelijks gebruik. Herhaal deze routine elke ochtend om de voordelen van de maritieme actieve ingrediënten en hyaluronzuur te ervaren. Je huid voelt steviger, ziet er stralender uit, en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar.

 

Onze Luxe Anti-Age Daycream is een biologisch en natuurlijk product dat je helpt om een jeugdige huid te behouden. Investeer in je huid en geniet van de voordelen van deze zijdezachte traktatie voor een stralende, gezonde huid. Je verdient het om er op je best uit te zien en te stralen!

Terug naar blog

Shop nu de beste verzoring voor je gezicht!